onsdag 20. oktober 2010

Ekteskap; Rett i dass!!!

Jeg har gjennom livet møtt veldig mange mennesker, enkelte har lagt igjen store spor i sjela mi. Mannen bak dette prosjektet er en av dem. Ikke bare på grunn av dette, men fordi han er den han er! En lærdom man kan ta med seg fra dette innlegget, bortsett fra den fantastiske kreativiteten, må være; Man skal ALDRI si ALDRI!!!

Siden det kan være vanskelig å lese avisartikkelen du ser på bildet, skal jeg gjengi teksten her;

Artikkelen ble skrevet av Anders Aa. Morken for avisa Sør Trøndelag. Tror det var i begynnelsen av 2004?


Jeg har ofte tenkt på dette prosjektet, ledd meg smårar av det, og fortalt om det andre... Nå kan dere se hva jeg har ment! Siden jeg har sett det med egne øyne, så vet jeg at det ikke bare var til ære for fotografen! De gamle brudebildene hang faktisk på do, innrammet i doringer!!!

Det må også nevnes at han er gift på nytt, med verdens mest sjarmerende dame, og har tenkt at det skal vare livet ut. Hun gikk forståelig nok ikke med på å ha dette hengende på do, når de flyttet sammen, så hvor det er endt opp nå vet jeg faktisk ikke...

De to bildene jeg har brukt i dette innlegget tilhører Helge J. Samskott.
Takk for oppmerksomheten!
Plutselig finner jeg noe annet å dele med dere!!! ;-)
(5141)
Rett i dass

Ikke alle ekteskap går slik som man planlegger. En utflytta orkdaling har opplevd to ekteskap som gikk rett i dass.

Og det har han sørget for å minne seg selv om. På doveggen henger nemlig brudebildene fra begge ekteskapene, og omramminga levner ingen tvil om hvordan det gikk.
- Jeg fikk idéen da jeg var på besøk hos noen som hadde brukt en doring som ramme på et vanlig bilde. Da kom jeg på at jeg hadde jo to bryllupsbilder som lå og støvet ned i en skuff. Og siden begge ekteskapene gikk rett i dass, så hvorfor ikke henge opp bildene på dass med doring som ramme. Dessuten er jo gjenbruk inn for tia. Bryllupene kostet tross alt en god del penger, forteller den utflytta orkdalingen, som ikke utelukker nye ekteskap.
- Nei, jeg holder døra på gløtt for et nytt ekteskap om det skulle bli aktuelt. Jeg har nemlig forsatt veggplass på do!

torsdag 7. oktober 2010

Torsdagstur til Glomdalsvatnet og Marmorslottet!

Meg og tur-gutta! Ja, i dag dro vi på tur. Tulledama, som ungdommen bare ikke synes er tulledama, men til dels også ganske teit... tja, de kan nå le av henne også... Tulledama som er ganske teit; det er meg!!! ;-)

Tre cacher å logge, en å flytte, en å ta koordinater til og en å legge ut! Stor matpakke og masse kakao! Enkelte små regnbyger, sol og generelt prima høstvær!!!

Mange vakre farger i naturen i dag, og generelt denne høsten. Klare farger! Rødt, gult, orange, brunt.... Jeg fikk knipset mange fargerike bilder, mens de andre klaget på hvor treg jeg var... Ja, men... "Gå videre!!!" .... ;-)

Elven ned fra Glomdalsvatnet hadde stor vannføring i dag. Mye regn det siste døgnet har nok forårsaket mye smeltevann fra Svartisen. Derav det turkisblå vannet i elva. Et spektakulært skue! Du ser så vidt i Svartisen midt i øverste del av bildet. Glomdalsvatnet ligger nedi kløfta til høyre.

Plutselig åpenbarer det seg, Glomdalsvatnet. Der fremme i dalen. Siden vi hadde hatt vår "Glomdalsvatnet"-cache liggende så skrekkelig lenge, var det noen andre som hadde lagt ut en der. MEN heldigvis ikke der vi ville ha den, og i tillegg hadde vi sånn flaks at det var godkjent avstand fra vår til den som var der fra før!!! LYKKE!!! Så nå finnes det TO cacher der inne. Vår er plassert i nærheten av Ranatrasken klippet til DNT Rana, den andre drøye 170 meter fra dette stedet.

Regnbuen, eller den optiske illusjonen som jeg pleier å si, den var bare fabelaktig tydelig i dag. Så den flere steder og i flere formasjoner. Morro å se en hel 180 graders bue! Det er ikke så ofte!

Regnbuen kommer ned på andre siden av vatnet. Fabelaktig. Glomdalsvatnet var virkelig fint i dag!

Vel hjemme igjen spiste vi lapskaus som hadde laga seg selv ferdig mens vi var på tur. Nå er småfolket klistret forran hver sin data eller tv-skjerm, nydusjet og veldig glade for å være hjemme igjen! Men det er godt å ha vært på tur, det er alle enige om. Selv om motforestillingene var mange før vi la i vei... "Dagens ungdom, altså!!!" (Eh...)

Håper alle får en fin kveld.

Takk for oppmerksomheten!