tirsdag 29. mai 2012

Halden!!!


Nå er det sånn at jeg aldri har møtt Kjersti, fra Halden og bloggen Pilaris. Dette til tross for at vi har fulgt hverandre i over 2 år via blogg, facebook og sms. Vi har til og med planlagt å gå Norge På Tvers sammen i sommer, helt uten å ha truffet hverandre før…

Men den gang ei, Kjersti!

I litt over ei uke har jeg planlagt at tirsdag (altså; i dag), skal Kjersti få besøk. Kjersti sitter vel hjemme med te-koppen sin og ”aner fred og ingen fare” – og tror at vi skal møtes for første gang i Bodø 19/7….

Det blir ikke helt sånn….  ;)

Ei venninne av Kjersti tryllet frem koordinater til Kjersti sitt hus – og om 5 minutter kjører jeg inn i innkjørsla hennes…

Nå er det tid for;

Kjersti; Ut på trappa! OVERRASKELSE!!!

P.S! Kjære andre lesere; jeg må medgi at jeg er litt spent på om hun overlever sjokket….

To be continued….

fredag 25. mai 2012

2-års jubileum!

I dag er det 2 år siden denne bloggen ble åpnet, og to år siden jeg startet med geocaching! Bloggens første innlegg handlet om nettopp; geocaching - og vårt første cachefunn! "Geocaching og Ranatrasken!" var tittelen på innlegget. Innlegget hadde bare 39 treff den første dagen, men jeg synes det var bra uttelling. Den aller første cachen jeg fant var en fin liten boks på Granneset, mer skulle det ikke til før jeg var "hekta"!

I dag sitter jeg her 876 cachefunn og 566 blogginnlegg senere, jeg kan se tilbake på to innholdsrike år. Via bloggen holder jeg god oversikt over f.eks. hvor jeg var, hva jeg gjorde og når jeg fant hvor mye. (Det være seg både cacher, bær, sopp m.m.)

Noen av dere har fulgt meg gjennom ild og vann i to år; 
tusen hjertelig takk for følget! 
Det er ingen tvil om at det er dere som betyr mest!!!

Andre har bare vært innom på grunn av de 7 blogginnleggene som har havnet på vg.no; "Tenåringer og kjæresteovernatting" (28.835 sidevisninger) "Er det negativt å heise det norske flagget på hytta?" ( 9.827 sidevisninger) "Mødre som slanker normalvektige barn" ( 9.488 sidevisninger) "Den norske skolen og dobbeltmoral..." ( 9.397 sidevisninger) "Å se ned på andre mennesker" ( 9.115 sidevisninger) "Curling foreldre" ( 8.242 sidevisninger) "Den Norske Kirke eller ikke? Har du tatt et standpunkt?"  ( 7.856 sidevisninger).  Det er ingen tvil om at jeg er ydmykt stolt over disse publiseringene!

Det er også noen som har funnet frem hit på grunn av "Melkekartonglommeboken" ( 13.880 sidevisninger) i tillegg denne publiseringen på Side2; "Begrepet venner" ( 4.363 sidevisninger).

I det daglige, på dager hvor jeg publiserer noe, har jeg 3-400 lesere, det er jeg storfornøyd med. Veldig morro og veldig hyggelig.

2-års jubileumet feires ikke med noe stort kalas eller stjerneinnlegg. Men det feires med en cache jeg har spart til i dag. "General Grønn's Utsikten". Den ble logget nå i ettermiddag, og behørlig dokumentert med fotografi!

120 cacher logget så langt i år, enda sesongen knapt er begynt! Kan se ut til at dette blir et år med god fangst!

Tusen takk for følget, kjære lesere!
Det er en fornøyelse å dele smått og stort med dere.

Jeg ønsker dere alle en super helg!!! NYT DEN!!!

På tirsdag kommer jeg tilbake med oppdatering fra "den store overraskelsen"!!! :)

onsdag 23. mai 2012

Ny Bodøtur med geocaching og shopping!

I går våknet vi til strålende sol. Jeg og minstemann la i vei mot Bodø; mye shopping og litt geocaching stod på programmet!

Vi stoppet først på Saltfjellet og fikk logget en cache der - og for 2. gang klarte jeg å miste cachepenna mi... Kostbar hobby dette...

Videre gjennom Saltdalen, i snøfritt landskap som badet i sol, før vi stoppet på Saltdalssenteret og fikk oss soft-is! Lykke!

Like etter Rognan var det to cacher til som fristet. "Botn Tysk kirkegård" og "Botn Jugoslavisk kirkegård", begge tragiske minner fra 2. verdenskrig. Men de lå i et vakkert landskap og vi fant begge to, før vi fornøyd kunne kjøre videre.

I tolv-tia var vi fremme. Armene ble raskt lange og tunge av handleposene som skulle bæres. Flere turer til bilen for å laste av. Etter hvert fant vi Egon og fikk oss pizza. Som vanlig; god pizza! Etter ennå litt mer shopping innså vi at klokka var blitt 18:00 og vi var nødt til å starte på den drøye 3 timer lange hjemreisen. Bare en cachestopp til på vei ut av byen; "1-2-3 Kystriksveien" ble også logget.

Vi hadde også to stopp til for at minstemann skulle få logget 2 av de heller spesielle cachene jeg og Harald fant forrige helg. I tillegg til at vi fikk bunkret en kopp kaffe og en kopp kakao for at vi skulle klare å holde oss våkne på hele hjemturen.

Rein langs E6 er ikke et sjeldent syn, men de er uberegnelige dyr, som plutselig kommer løpende ut i veien, så vi kjørte sakte forbi og stoppet for å ta bilde!

Ca halv ti var vi hjemme igjen og kunne pakke ut av bilen... haugene med handling ligger fremdeles utover spisebordet, så jeg burde vel strengt tatt gjort noe med dem! ;)

Ellers går dagene med til å planlegge mer geocaching. Jeg lager PQ for å gjøre det enklere å laste inn cachene til GPS'en, som helt sikkert begynner å bli overbelastet av cacher.... men den får tåle noen til... Ja, og så planlegger jeg århundrets overraskelse til neste tirsdag, men det får jeg komme tilbake til etter hvert, for å ikke ødelegge - slik at det ikke blir en overraskelse.... Man vet jo aldri hvem som kunne finne på å lese dette....  ;)

Nok en solrik dag i nord i dag! Da er det godt å være nordlenning!!!
Ha en strålende dag der ute i den lille verden!!!  :)

mandag 21. mai 2012

Reperasjonsturer!!! :)

Phu! Starter man bare dagen tidlig er det utrolig hva man får gjort! ;)

Kl 07 var jeg innom 3 cacher (som jeg har logget før) for å hente 2 coin og en TB. Så var det innom butikken for å kjøpe eksamens-snaks til eldstemann, så hjem og levere dette og hente tursekken.

Første stopp var "Løveklippen" hvor cachen trengte særiøs vedlikehold. Søkk våt. Jeg byttet den ut med en annen løsning og tuslet tilbake til bilen. Så til neste stoppested, jeg valgte å forsere snødungene for å få erstattet nok en cache på ennå ett av Plurdalens flotte steder. Så la jeg turen videre til lille Gåstjønna. Her var det ennå betydelige mengder med snø. (Bildet) Likevel gikk det greit å komme seg høvelig greit frem mellom grantrærne. Utsikt fra gapahauken.

Fundamentering kan være så mangt, og til tross for at denne løsningen ser ustødig ut, holder den taket oppe år etter år, selv om snømengden kan være betydelig.

Inni gapahauken og i granskogen bak var det nesten ikke snø igjen, så det blir nok vår etter hvert!

Så bar det hjem igjen. Det er travle dager for mannskapet i Villa Galskap. Den ene turen og reisen avløser den andre. I morgen er det en dagstur til Bodø som står på lista. Om bare 30 dager er det en 17 dagers tur til Gran Canaria, før jeg om 59 dager legger ut på Norge-på-tvers turen sammen med Kjersti.

Et tyvetalls TB'er og coins er samlet inn og reiser rundt sammen med meg, disse skal avleveres på forskjellige steder etter hvert som reisene mine kommer.

Er det kanskje noen som kjenner noen av disse igjen? Noen er norske, men de fleste er utenlandske. Jeg glemte et par-tre stykker da jeg tok bildet...

Da ønsker jeg alle en super dag videre!
:)

søndag 20. mai 2012

En stille søndag morgen!

Helgen har gått med til husarbeide, riving av en vegg mellom to rom og flytting av møbler. En liten cachejakt fikk jeg så vidt tid til i går kveld, før jakten på en ny bil (bil 2) gikk i gang på nettet. Intet enkelt prosjekt, men vi må ha en bil til. Å bo på landet med en bil er nesten helt håpløst.

I dag er det hagearbeide, ennå mere husarbeide og eksamens-hjelp til den stakkars tenåringen som kom opp i matte. Jeg kan ikke tenke meg noe værre, men vi får sette oss ned og øve, så går det nok veldig bra det også!

Hagearbeidet er jeg så vidt kommet i gang, jeg har fått gravd lauv og gammalt gress vekk fra det eneste blomsterbedet som er igjen på tomten. Men det er mye igjen, massevis av lauv ligger over den superfine moseplenen min....

Ja, så var dagen nesten gått... Innlegget jeg startet på i morres, ble aldri ferdig... jeg hadde jo ikke noe "matnyttig" å fortelle om.... Men bildet er nå i allefall morro!!!  :)

PS! Plenen ble aldri raket, husarbeidet er fortsatt bare utsatt og kampen mot matte-eksamen pågår ennå.....

fredag 18. mai 2012

Årets beste gave til en geocacher!

Mobilblogg: Dette må bare være årets beste og mest praktiske gave til en geocaching entusiast! Et multiverktøy til alle geocachinges utfordringer!!! Fornøyd.no :)

Happy birtday to me!

I dag er dagen hvor jeg fyller 26 år igjen. Jeg lar den seile forbi i absolutt stillhet, slik som alle de andre gangene jeg har feiret denne dagen. ;) Jeg har laget ei ostekake fra bunnen av for første gang, den ble god, klart vi har prøvesmaket, men den ble også veeeeeeeeeeeeeeeeeldig bred når jeg tok den ut av forma...

Ellers går dagene med til å prøve å løse mystery-oppgaver som jeg blir fortalt kan løses av skole-barn... Høyskoleutdanning føles virkelig til å være verd hver eneste krone når jeg sitter og sliter håret av meg uten å finne ut noe som helst... I tillegg har jeg merket alle TB'ene jeg har funnet den siste tiden, med hvor de har tenkt seg, så er det greit for de neste som finner dem å vite om det er lurt å ta dem med seg eller ikke! Jeg har også en plan om å surre litt rundt for å samle inn TB'er som har overvintret rundt omkring i cacher i nærheten, siden jeg kan ta dem med langt og lengre enn langt om en måneds tid! :)

Været er vått, men det gjør ikke noe for da forsvinner snøen. Det er ennå drøye 40 cm i skogen, så det nytter ikke å komme seg på tur ennå. Å gå i våt, kornete snø til knærne frister ikke....

Jeg ønsker alle en super helg, håper på plaskregn og 10 varmegrader, nå vil jeg ha snøen vekk!!!


mandag 14. mai 2012

Geocachinghelg til Bodø! (del 2)

OBS! Innlegget inneholder spoiler-bilder. Selv om ikke cachens navn blir forbundet med bildene, kan de ødelegge for alle som vil lete uten spoilere.

Å være geocacher er slett ikke bare å være ute for å lete etter tuppevarebokser. Det krever også innsats hjemme, for enkelte av cachene. Mysterycacher. Oppgaveløsning. Så jeg brukte mange, mange timer på å løse slike oppgaver hjemme før vi dro. Bodø har mange fine, som selv en enkel sjel, med en enkel hjerne klarer å løse, men der er også mange som rett og slett er håpløse! Jeg klarte å løse 11 selv, fikk koordinatene til en av venner med kunnskaper jeg ikke har, og ett sett koordinater fantes skjult i en av cachene i Bodø sentrum.

Ang. bildet; denne broen gikk over jernbanesporet og ned til en liten perle ved sjøen. Har aldri sett en sånn bro før.... En annen ting med bildet; jeg mangler en kroppsdel. Hva? tenker kanskje du? Jo, noen har fått det for seg at GPS'er en av mine kroppsdeler... hmmf....


Tilbake til saken; Oppgavene kan være slik som f.eks. denne;

To find the cache you will have to solve the following;



 
Nå er ikke denne oppgaven hentet fra Bodø, men den er en av de vi logget på Gran Canaria i fjor. Piece of Cake, heter den.  Klikker du på linken kan du se hele oppgaven. Så du ser; en geocachers verden kan være veldig frustrerende....


Av de 13 jeg hadde koordinatene til fikk vi logget hele 10 stykker. En var på ei øy utenfor Bodø, så den prøvde jeg ikke på. En var ved havna i et ekstremt folke-hav, den ble umulig å lete etter. Den tredje leta jeg etter 2 ganger, men selv med hjelp fra cacheeier, fant jeg den ikke....


Søndag formiddag startet jeg på en liten runde i yttre-bynære-strøk. Fikk logget 2 cacher og besøkt Travel Bug hotellet på flyplassen, hvor jeg kunne gi ytterligere en travel bug haik videre på sin ferd. Så tok jeg runden rundt Soløyvatnet og logget alle 5 cachene som var rundt der. I den siste fant jeg en nydelig geocoin som også ble med meg videre på ferd ut i verden.

Etter hvert var klokka blitt så mange at jeg måtte tenke på hjemveien, men først fikk jeg logget 4 cacher som var på vei ut av byen. Jada... jeg vet... det ser snodig ut når jeg "turner" midt i et lyskryss... men må mann, så må mann....


Veien mellom Bodø og Fauske er kjedelig. Så jeg tok en siste stopp her før jeg kjørte hjemover. Det var her broen på det øverste bildet befant seg. Denne cachen leta jeg så lenge etter at jeg spurte to andre cachevenner om hjelp. Selv med betydelige mengder hjelp slet vi kolosalt, men så fant vi den, 10-13 meter fra nullpunkt, kilt fast nedi ei bjørk... ergo brukte vi 5 minutter ekstra på å grave den løs.... 

Neste stopp var Saltdalsenteret, hvor jeg fikk meg en veldig god middag fra en flott buffé. Jeg kunne telle opp loggingen av 38 cacher - og geocaching-entusiasten (meg) var veldig fornøyd. Så var det bare å sette seg i bilen, grue til å komme til vinterland igjen.... brrrr..... Men når jeg kom hjem var nesten all snøen på plenen borte; det er håp for en ny sommer!!!!  :) 


Jeg håper alle sammen får en flott uke!

Geocachinghelg til Bodø! (del 1)

OBS! Innlegget inneholder spoiler-bilder. Selv om ikke cachens navn blir forbundet med bildene, kan de ødelegge for alle som vil lete uten spoilere.

Det var ubeskrivelig godt å komme bort fra all snøen et par dager. Jeg starta hjemmefra kl 06:45 på lørdag morgen. Var så vidt kommet ned på nordsiden av Saltfjellet før snøen var borte. Utrolig? Nei, Saltdalen er et av de mest nedbørsfattige områdene i landet, så her forsvinner snøen fort. Massevis av furuskog med nydelig grønn mose på bakken. Lykke!

Kl 08 hadde jeg første stopp. Et nydelig lite vatn åpenbarte seg når jeg stoppet på den fine skogsbilveien, bare et steinkast fra E6. En av disse perlene som vi aldri ville sett hadde det ikke vært for geocachinga. Når jeg parkerte kom det 2 mennesker og en 4-beint pelsdott ut av bilen som allerede stod på parkeringen. De la raskt i vei, samme rettning som pilen på GPS'en ville ha oss til å gå. 5-10 minutter senere stoppet de på et litt snodig sted; "Geocaching?" sa jeg, lo og viste frem GPS'en. Joda, Zanto (hunden) var blitt geocacher! (Eierne også, naturligvis!) Her fikk jeg bare overlevert loggboka og signerte. Morro å møte andre geocachere!!!

Etter en hyggelig prat med disse "nybegynnerne" la jeg kursen mot Saltdalsenteret, hvorfor det ikke er en stor geocache her, det forstår jeg ikke - og hadde jeg hatt med en stor box, hadde jeg lagt ut en! Dette stedet blir besøkt av så mange tusen mennesker hvert år at det måtte ha blitt en populær cache! :) Uansett er det 4 andre cacher i dette området, som alle ble logget i rask rekkefølge. Hva som skjer på bildet? Jo, pleier ikke alle å stoppe av og til for å rulle litt rundt under gamle byggninger?!?! Det trodde jeg! I allefall gjør jeg det rimelig ofte.... Jeg kan love dere at de klærne trenger en særiøs vask etter helga!

Videre mot Rognan ble det ytterligere 8 logginger. En av dem var så bra at jeg ble rå-imponert. Absolutt helt synlig fra en rasteplass, kunne jeg ane at noe der fremme var laget til glede for geocachere. Nok en gang fikk jeg bruk for alt det flotte cacheutstyret mitt, cachen ble åpnet, logget og satt tilbake på plass! Skulle ønske jeg kunne vist dere bilde.... men det føler jeg blir for ille for cache-eierne.... Denne var superbra og fortjener litt leting!  ;)  Ergo er det ikke denne cachen dere ser på bildet, for sånne cacher finnes det 100-vis av....

Etter Rognan la jeg veien over Misvær, mot Saltstraumen. Jeg kjørte forbi flere tidligere logga cacher og stoppet ikke før Godøystraumen. OMG! som jeg leta etter denne cachen. Og det som værre er; den var 100% synlig fra rasteplassen den også.... Etter ni-tidig leting begynte turfølget å le. "Kom hit!" fikk jeg beskjed om. "Ser du den?" Er det mulig?!?! Jo, der var den. Helt naturlig i landskapet... Så da kan jeg spørre dere; ser dere den?

12 cacher senere tok jeg kveld på hotellet midt i Bodø sentrum. Jeg innså at å logge by-cacher ville bli en umulighet denne helga, når det var så skrekkelig mye folk i gatene hele tiden. Etter å ha fått noen ekstra hint på et par cacher vi slet med, tok jeg kvelden. Travel Bug hotellet i havna hadde fått 7 nye gjester som skulle nordover - og jeg hadde tatt med oss 6 gjester for videre ferd. Bughotellet var nydelig. Gjestfriheten stor. Og det var ikke vanskelig å finne frem!

Jeg var fornøyd. Geocaching i Bodø var en fornøyelse. Veldig mange kreative cacheløsninger som virkelig ga mersmak på caching i Bodø. Men også TeamSkoglund må sove, så etter 17 timer med caching, minus matpauser, kunne jeg telle 26 loggga cacher og lukke øya en stund!!!  :)

Del 2 av cachehelga kommer plutselig veldig snart!

torsdag 10. mai 2012

Geocachingtur til Nesna!

I går morres satte jeg meg i bilen og kjørte til mer snøfrie omgivelser. Over Sjonfjellet og til Nesna. Målet var 4 cacher og en polarsirkelkode (som ikke stod på lista, men som jeg kom over ved en tilfeldighet....)

Første stoppested var Strandlandstua. Cachen her var enkel og grei, egentlig ikke noe mer å fortelle om. Så kjørte jeg i retur til Herset Sanitetshus og opp skogsbilveien til Hersetmarka. Herfra hadde jeg 3 cacher innen rekkevidde. 1 km sørover fant jeg "Speider - 4H hytta". Liker sånne cacher. Selv om jeg skulle ønske jeg kunne ta boksen med meg og sette den på hylla på hytta...  ;) Her fant jeg en handlevognmynt som jeg byttet til meg og la i stedet igjen en av mine velkjente melkekartonglommebøker.

Så måtte jeg tusle i retur til bilen, for de to neste cachene lå en drøy km nord og nordøst. Også den neste jeg traff på var et veldig greit funn. Stor fin boks, litt rusten, så jeg slet litt med å få av lokket, men det gikk til slutt. :) Det var på vei til denne at jeg kom over Polarsirkelkoden som ikke stod på lista. Men vel hjemme igjen kunne jeg konstatere at koden fungerte - og jeg fikk registrert nok et funn der også.

Den siste cachen lå ved ei gamme. "Gamma hans Per". 650 meter i luftlinje. Ned en skårning, over ei stor myr og opp noen høydemeter, så var jeg der. Ingen sti, men det gikk greit likevel. Jeg så gamma oppå høyden mens jeg gikk. Gamma var kjempefin. Robust og den stod til overmål åpen slik at jeg kunne sitte inne å spise matpakken min. Jeg tenkte nok en gang at jeg skulle hatt en slik gamme på hytta... DET hadde vært noe det.... :)

Klokka 12 var jeg i bilen og på vei til Mo igjen. En kjøretur som tar i overkant av en time. 

Dagens geocaching var ikke over med det. Etter et møte på jobb dro jeg innom en Bug-Hotel-Cache og fisket med meg 3 travel bugs. Siden jeg skal både nordover og sørover fremover, samler jeg dem inn for å ta dem med til cacher nærmere målene sine. I morres kunne jeg konstatere at jeg har flyttet 104 TB'er... :) Flotte skapninger, disse bug'ene.

For dere som ikke er så kjente i Geocachingens forundelige verden; En "Travel Bug" er en liten gjenstand som har en metallplate festet til seg. Denne platen har et unikt nummer. Eieren av bug'en registrerer den på nettet og legger den i en cache. Så plukker andre geocachere den opp, registrerer på nettet at de har tatt den med seg, og legger den i en annen cache. På denne måten reiser disse gjenstandene fra cache til cache over hele verden.

Eieren, og alle andre som vil, kan følge bug'en på reisen sin. Noen av disse bug'ene har konkrete reisemål, og det er helt utrolig å se hvordan en liten sak kan reise fra tuppevareboks til tuppevareboks, f.eks. fra Tsjekkoslovakia - på kryss og tvers - for å ende på Nordkapp!

De to kartene viser 2 av mine bug'er sin reiserute så langt. De har reist ca. 23000 og 27000 km... Ganske store avstander det er snakk om!

Vel, vel... det var gårdagen. Vanvittig godt å være på tur igjen! :)

Dagen i dag blir jeg hjemme. Jeg bor ikke i en iglo lengre, men jeg bor midt i en foss... Det regner omtrent som om det renner ei stri elv ned fra himmelen, men jeg klager ikke; dette er veien å gå for å få snøen vekk!!!!  :D

Jeg ønsker alle en fantastisk dag videre! :)

tirsdag 8. mai 2012

8. mai.... #*#* SNØ !!! *#*#

Ja, ingen tur i dag, kan jeg bare konstatere! 8. mai og jeg står opp til en hvit verden. Snøen har lavet ned, alt er hvitt igjen - og selv om veiene blir snøfrie utover dagen, tror jeg ikke det er veldig lurt å legge i vei over Sjonfjellet i dag.... Ergo er turen min utsatt til i morgen! Dobbelt-sukk!!!

Hvem som helst hadde vel mistet motet av dette! Jeg er så lei av snøen at jeg holder på å "gå av skaftet"!

Jeg får bare håpe at alle som finner glede i snøen virkelig NYTER den! Og jeg håper at alle dere som slipper all snøen virkelig NYTER det!!!

Jeg kjenner at jeg ikke har noe mer å si denne morgenen!!!  :S

onsdag 2. mai 2012

Vårturen til Trondheim!

For å være helt ærlig var det utrolig godt å komme bort fra all snøen noen dager. Selv om det hadde forsvunnet en god del av den her hjemme mens vi var borte, er det rikelig igjen. Til overmål snør det i dag! Tenk det!!! 2. mai og det snør.... skrekk og gru!

Men i Trondheim var det helt klart blitt vår,jeg så bare litt snø oppe i fjellene - men dit skulle ikke jeg. Endene kosa seg i sola, midt i sentrum. Sola skinte hele søndagen og det var kjekt å tusle på stien rundt Ladeodden. Noen blomster og grønt gress hadde begynt å vokse. Da vet jeg at det er håp om at det blir vår her i nord også!

På min vandring oppdaget jeg at det var en XXL butikk (min favorittsportsbutikk) på Lade også. Dermed så jeg ikke noe poeng i å dra til Tiller for å handle. Med ei handlevogn tusla jeg rundt i butikken, jammen ble den ikke full før jeg var kommet rundt. ;)



På min geocachevandring i plaskregnet på fredag skulle jeg finne en cache som het; "God natt, elskede". Cachen var laget som et minne om boken av Fredrik Skagen som har denne tittelen. Siden jeg har lest boken var det morro å se et av stedene som var inspirasjonen til der handlingen utspant seg. I blokka på bildet hadde hovedpersonen sitt tilholdssted og fra denne telefonkiosken gjorde han sine utpressings-telefonsamtaler. ;)

Jeg tuslet nok noen mil på denne turen også, noe føttene mine (som vanlig) bar en smule preg av.... Den røde greia på lille-tåa er slett ikke neglen... det er ei monster-vannblemme som gjør at neglen ikke vises... Men sånn blir det alltid, det nytter bare ikke. Heldigvis er det sånn at nå har det skjedd så mange ganger at det nesten ikke gjør vondt i det hele tatt....  ;)

Jeg var hjemme igjen, sent mandag kveld, sliten, men fornøyd. Selvsagt er det litt nedtur å komme tilbake til all snøen, men om en måneds tid må den da være borte!

Nå kan jeg bare glede meg til mange fjellturer, kanariholmentur i juni og Norge på tvers-tur i juli. Kanskje får vi presset inn en cachetur sørover i landet også?!?!

Da håper jeg alle sammen får en flott uke videre! :)